WTC RALLY 2021

Na een donkere periode van Corona, quarantaine, thuisblijven, afstand houden en mondkapjes voor was er eindelijk genoeg licht in de tunnel en konden we na lang wachten weer een mooi event organiseren bij WTC Amsterdam Business Club.
Ladies & Gentlemen: Start your engines!

28 mei, 14:00 uur, Ox & Bucks – WTC Amsterdam
Dit keer geen uitgebreide koffie, maar in de rij staan bij Ox & Bucks voor inschrijving en het verkrijgen van een startnummer en starttijd. Nog ‘even snel’ inlezen kon uiteraard op het terras, want wat troffen we het met het mooie weer! Iedereen had er zin in. Oude gezichten maar ook nieuwe gezichten van WTC Amsterdam Business Club namen deel aan deze eerste WTC Rally. Ervaren én onervaren rallyrijders waren beide enthousiast. Met een goed gevulde goodie-bag van The Dutch Merchant Trading Company gingen alle drivers & co-drivers naar hun bolides en richting het startpunt. May the best (wo)man win!

Piepende banden!
De WTC Rally werd verzorgd door Rally Masters. Zij stonden bij de start achter het WTC klaar om de een-na-de-andere indrukwekkende rally auto te starten en met een laatste tip succes te wensen bij de wedstrijd. Want dat was het! Een Mercedes Benz gaf het voortouw om met piepende banden van start te gaan, maar een rode MINI en klassieke Alfa Romeo Duetto deden daar niet aan onder. De strijd was duidelijk begonnen! Nu maar hopen dat ze allemaal aankomen op de geplande tussenstop op een prachtig weiland in Vinkeveen…

Benen strekken
Een voor een kwamen de deelnemers aan in Vinkeveen. Even de benen strekken! En wat eten en drinken. De heren van Smokey Basterds wisten daar wel raad mee en verzorgde vanuit hun foodtruck heerlijke salades en broodjes voor de innerlijke mens. De zon scheen, verhalen werden uitgewisseld, antwoorden werden stiekem afgekeken en controle stempels werden gezet (en vergeten). Wat een kadootje! Op naar de eindstreep!

Borreltijd
De race was gereden. Alle deelnemers waren binnen bij het eindpunt, restaurant De Eendracht te Blaricum en nu was het wachten op het verlossende woord: Wie was de grote winnaar van WTC RALLY 2021?! Eerst maar even ontspannen en (wederom) verhalen uitwisselen. Want wat hebben we dat gemist om elkaar weer live te zien en te spreken! Daar hoort een hapje en een drankje bij. Uiteraard op gepaste afstand en in de buitenlucht. De zon schitterde nog altijd aan de blauwe hemel en de vuurkorven zorgde voor warmte en gezelligheid. Maar wie was nou de grote winnaar? 

Dat zie je vast wel op de foto’s. De dames deden voor de eerste keer mee aan een Rally. Zo zie je maar weer: Wie niet waagt,… En het bleef nog lang gezellig in Blaricum.

Tekst: Lisa Cobelens

VOLG ONS

facebook-4-48twitter-4-48linkedin-4-48