Het gras lijkt altijd groener als het heeft geregend. Ondanks de grijze wolken en het wisselvallige weer was het een prima dag om een ‘balletje te slaan’. Zoom-meetings en ‘voorzorg-quarantaine’ deed ons snakken om elkaar weer eens live te zien. Een nat pak en koude voeten nemen we dan maar voor lief.

 
25 september, Golfclub Spaarnwoude
De koffie en petit-fours stonden al klaar in het clubhuis om de spelers hartelijk te ontvangen. Ook enkele leden van WTC Eindhoven kwamen gezellig langs om mee te spelen. Ontzèttend leuk om ook eens andere mede-WTC’ers op ons netwerkevent te mogen ontvangen! Na de koffie kon er nog even een balletje worden ingeslaan op de driving range, maar om 14:30 uur was de pret uit en de strijd aan!

9 holes
Dit jaar hielden we een eenvoudige 9 holes wedstrijd op de Champions course van Golfbaan Spaarnwoude. Speltype was Texas Scramble. 6 Flights gingen één-voor-één de baan op. Zonder mokken! Want de mooie nazomer dagen waren helaas nèt vergeven en de herfst deed op deze dag volop zijn intreden. Regen, regen en nog eens regen… Maar niet heel koud en ook geen wind. Dus geen excuus als je bal de verkeerde kant op gaat!

Clinic
Voor de golfliefhebbers (die stiekem eigenlijk niet golfen) was er uiteraard ook een leuke clinic waaraan je kon deelnemen. Houding, afslaan, swing, grip, vasthouden en loslaten… alles kwam aan bod en werd goed uitgelegd onder begeleiding van golfprofessional Greg. Met een grap en een grol (en wat geploeter her en der) kregen de clinicers al snel de smaak te pakken en gingen de ballen al snel niet meer naar links of rechts, maar keurig rechtuit! Al was het maar 3 meter…. Recht zo die gaat!

Opwarmen
Alle spelers druppelde langzaam binnen aan het einde van de middag en werden verwend met een lekker drankje en een hapje, want dat hadden ze wel verdiend! Even opwarmen en bijpraten met de andere spelers. Uiteraard alles op 1,5 meter en volgens de RIVM-regels. Chapeau voor Golfbaan Spaarnwoude! Alles voldeed aan de eisen, maar toch was het er zéker niet minder gezellig om.

De prijswinnaars mochten een mooi boek uitzoeken en de hapjes van het diner werden uitgeserveerd. Voeten werden warm en broeken werden droog. Een heel klein stukje blauwe lucht liet zich door de ramen zien. Na regen komt dus inderdaad zonneschijn! Hoera!

Tekst: Lisa Cobelens

VOLG ONS

facebook-4-48twitter-4-48linkedin-4-48