WTC Golf 2021

Waar het vorig jaar met bakken uit de hemel kwam, waren de weergoden ons deze keer goed gezind op de prachtige golfbaan Spaarnwoude. Voor alweer de zesde keer streden de deelnemende leden van WTC Amsterdam Business Club om de beker op de grootste golfbaan van Europa! Wie zal hem mee naar huis te nemen?

24 juni 2021, 14:30 uur, Golfclub Spaarnwoude – Velzen-Zuid
De koffie, thee en petit-fours stonden al klaar in het clubhuis om de spelers hartelijk te ontvangen.

Ieder jaar zit de sfeer er goed in en dat voel je al meteen bij binnenkomst. Er wordt druk gezocht naar flight-genoten en de regels worden er nog eens goed op nagelezen. Wie heeft welke handicap? Hoe laat moeten we de baan op? Welke holes spelen we? En waar is het toilet?

Na de koffie kon er nog even een balletje worden ingeslaan op de driving range, maar om 15:30 uur was de pret uit en de strijd aan! Hop, de baan op!

Moge de beste bal winnen!
Dit jaar was er een eenvoudige 9 holes wedstrijd op Golfbaan Spaarnwoude. Speltype was Texas Scramble. Oftewel in het oud Hollands: Moge de beste bal winnen!

Voor de nét niet professionele golfers was er uiteraard ook een leuke clinic waaraan je kon deelnemen. Houding, afslaan, swing, grip, vasthouden en loslaten… Maar ook: Zet nooit je tas op The Green! En: Ga niet achter iemand staan die afslaat. Handige tips! Want ook de clinicers konden een paar holes lopen. En dat deden zij in het geheel niet onverdienstelijk. Al raakten zij wel af en toe de weg kwijt…

Fore (beer)
Alle spelers betraden het zonovergoten terras aan het einde van de middag en werden allemaal verwend met een lekker drankje en een hapje, want dat hadden ze wel verdiend! Even bijpraten en verhalen uitwisselen. Birdies, Condors, Eagles.. Alles vloog voorbij! Maar zoals bij elke wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn.

De prijswinnaars van zowel de wedstrijd als de clinic kregen niet alleen een mooie beker mee naar huis, maar ontvingen ook een bon voor een lunch bij Ox & Bucks. Hiermee steunen we de aangeslagen horeca in WTC Amsterdam een heel klein beetje. Eeuwige roem was uiteraard de kers op de taart. Tijd om wat te eten! En dat kan je heel goed op Golfbaan Spaarnwoude! Restaurant ‘Graan voor Visch’ stelt nooit teleur en verzorgde een heerlijk 3-gangen diner op het terras.

Genoten
De zon ging langzaam onder, de rosé vloeide rijkelijk. Iedereen was tevreden en we hadden elkaar weer live gezien! Wat wil een mens nog meer? Op naar het volgende event van WTC Amsterdam Business Club. Wij kunnen niet wachten! Heeft u zich al ingeschreven?

Tekst: Lisa Cobelens

VOLG ONS

facebook-4-48twitter-4-48linkedin-4-48